MKS SBASE V1.2 - brak retrakcji

Awatar użytkownika
Miś
Posty: 750
Rejestracja: 22 kwie 2016, 14:23
Kontaktowanie:

Re: MKS SBASE V1.2 - brak retrakcji

Postautor: Miś » 09 mar 2018, 14:55

Ja mam jeszcze zaznaczone "Firmware support "sticky" parameters". Może to coś zmieni ?
-- MIŚ --

Garreth
Posty: 981
Rejestracja: 20 kwie 2016, 6:59
Lokalizacja: Katowice
Kontaktowanie:

Re: MKS SBASE V1.2 - brak retrakcji

Postautor: Garreth » 09 mar 2018, 15:07

adziaki pisze:
olo2000pm pisze:A rodzaj oprogramowania masz dobrze ustawiony?

Tzn.? Gdzie to sprawdzic mam?

Tools->Firmware

Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 480
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: MKS SBASE V1.2 - brak retrakcji

Postautor: adziaki » 09 mar 2018, 15:18

Tak to u mnie wygląda:

firmware.JPG


A do wyboru jest:

firmware wybor.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 480
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: MKS SBASE V1.2 - brak retrakcji

Postautor: adziaki » 09 mar 2018, 16:00

Miś pisze:Ja mam jeszcze zaznaczone "Firmware support "sticky" parameters". Może to coś zmieni ?


Hahaha to było to :D
Wielkie dzięki Miś :Piwo: :Piwo: :Piwo:

Przy takich ustawieniach wszystko działa jak trzeba:

Sticky.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

mcexperts
Posty: 609
Rejestracja: 19 kwie 2016, 18:40
Kontaktowanie:

Re: RE: Re: MKS SBASE V1.2 - brak retrakcji

Postautor: mcexperts » 09 mar 2018, 16:21

adziaki pisze:
Miś pisze:Ja mam jeszcze zaznaczone "Firmware support "sticky" parameters". Może to coś zmieni ?


Hahaha to było to :D
Wielkie dzięki Miś :Piwo: :Piwo: :Piwo:

Przy takich ustawieniach wszystko działa jak trzeba:

Sticky.JPG
To jak jest kolega od kisslicera, to się ja zapytam o retrakcje.

Na simplify gra i buczy, długość 0.8mm, bez blobów etc.

Na kisslicerze mam takie cuda, że zaczyna ścieżkę i robi kleksa.

Zrobiony tuning temperatury, przepływu i viscosity, od razu wpisane w slicerze.

A jak ma drukować to mi puszcza takie coś jak na zdjęciach.

Pomożecie? ObrazekObrazek


Wróć do „Elektronika”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość