DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2860
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Krzysztof » 02 maja 2018, 16:06

Płytki dojechały. Jak ktoś ma ochotę pobawić się samemu w składanie, to może mieć za małe pieniądze przyzwoitą elektronikę sterującą.
Ja nie wiem kiedy złożę pierwszy egzemplarz, bo trochę z czasem krucho :/
Cena płytki głównej + małej do obsługi termopar - 50 zł
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Sławek
Posty: 437
Rejestracja: 15 maja 2016, 5:45
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Sławek » 03 maja 2018, 5:33

Krzysiek,

Czy ta specyfikacja jest aktualna i ostateczna ? :)
viewtopic.php?p=22262#p22262

Pozdr

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2860
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Krzysztof » 03 maja 2018, 6:19

Tu finalny schemat. Załączam też BOM
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 304
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:38
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: malyhenio1 » 03 maja 2018, 9:40

Pliki ods czy otwierać ?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein

rok666
Posty: 28
Rejestracja: 17 kwie 2017, 16:30
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: rok666 » 03 maja 2018, 11:06

Word, libre office, open office.

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 304
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:38
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: malyhenio1 » 03 maja 2018, 11:08

Word na pewno nie, ale poradziłem sobie.
A jakiś wsad do due?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
marcino
Posty: 186
Rejestracja: 20 kwie 2016, 9:10
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: marcino » 03 maja 2018, 13:51

Krzysztof pisze:Płytki dojechały. Jak ktoś ma ochotę pobawić się samemu w składanie, to może mieć za małe pieniądze przyzwoitą elektronikę sterującą.
Ja nie wiem kiedy złożę pierwszy egzemplarz, bo trochę z czasem krucho :/
Cena płytki głównej + małej do obsługi termopar - 50 zł


Jak znajdziesz chwile czasu i rozgrzejesz swoja "patelnie" to zrobisz więcej niż jedną<
kolejne pytanie, ile będzie kosztować kompletna płytka wraz z robocizna ?
Może być PW. nie ma ciśnienia ;)
pozdrawiam Marcin ;)

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 304
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:38
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: malyhenio1 » 03 maja 2018, 14:36

marcino pisze:
Krzysztof pisze:Płytki dojechały. Jak ktoś ma ochotę pobawić się samemu w składanie, to może mieć za małe pieniądze przyzwoitą elektronikę sterującą.
Ja nie wiem kiedy złożę pierwszy egzemplarz, bo trochę z czasem krucho :/
Cena płytki głównej + małej do obsługi termopar - 50 zł


Jak znajdziesz chwile czasu i rozgrzejesz swoja "patelnie" to zrobisz więcej niż jedną<
kolejne pytanie, ile będzie kosztować kompletna płytka wraz z robocizna ?
Może być PW. nie ma ciśnienia ;)

To ja też na PW poproszę :OK:
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2860
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Krzysztof » 03 maja 2018, 17:50

malyhenio1 pisze:Word na pewno nie, ale poradziłem sobie.
A jakiś wsad do due?


No przecież masz Repetiera online :roll: Tam wybierasz DUE3DOM. Zamiast pisać na PW napiszę tu dla wszystkich - cena orientacyjna, nie będę sprzedawał złożonych, jak będą w sprzedaży to w blackfrog.pl. Jeśli będzie zamówienie większe od Wojtka, to nie powinna przekroczyć 210 zł brutto.

Awatar użytkownika
xyzyx
Posty: 7
Rejestracja: 18 lis 2016, 13:14
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: xyzyx » 28 maja 2018, 16:43

Czy kolega Krzysztof planuje może udostępnić pliki Eagle? :D


Wróć do „Elektronika”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość