Strona 8 z 12

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 23 sie 2018, 18:26
autor: Krzysztof
Zerknij na tą paczkę

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 24 sie 2018, 9:30
autor: liteonit
Super, dzięki

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 30 sie 2018, 0:14
autor: artusiek
Fajna rzecz .... czy jest jakaś szansa na już polutowana płytkę ?
Przyznam , że zabawa "w lut-mistrza" nie bardzo mnie kręci ( oczy już nie te , a i ręka jakaś drżąca :lol: , o częściach nie wspomnę - zanim jest pozbieram to już będzie wersja 18.0 )

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 30 sie 2018, 15:28
autor: Krzysztof
Niestety nie mam już, ale napisz do Wojtka (sklep Blackfrog.pl), bo on zawinął resztę moich płytek od LE i części do nich.

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 18 wrz 2018, 11:13
autor: artusiek
Blackfrog niestety milczy ... Gdy ktoś miał na tyle czasu i zapału by robić Due3dom LE bardzo chętnie się przyłączę .... mogę poszukać części i je zamówić , ale wykonanie płytek i polutowanie to już poza moim zakresem ...

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 20 wrz 2018, 15:52
autor: g4ever
Już nie milcze ;)
Dziś dostałem gotowe zlutowane 4 szt

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 21 wrz 2018, 20:43
autor: artusiek
Poszło na priv . Dzięki !

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 15 paź 2018, 21:47
autor: Imi
Po zlutowaniu i pierwszych próbach wydruku, eksperymentów itp. stwierdzam iż dobrym pomysłem byłoby zastąpić pady do wyboru mikrokroku miejscem na goldpiny i zworkę. Oprócz tego jak na razie brak problemów z działaniem pytki.

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 16 paź 2018, 17:01
autor: Krzysztof
Dzięki za info. No właśnie jest to wersja LE, czyli uproszczona na maksa. Lutozworki nie generują kosztów dodatkowych (czas na lutowanie elementów + same elementy).

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

: 09 sty 2019, 18:30
autor: DarioX7
@Krzysztof, kilka pytań:

1. Czy masz zamiar udostępnić swój schemat płytki na github-ie lub innym podobnym portalu ?
2. Jakie piny na złączu "EXTERNAL" mogą być używane jako PWM? Chcę podpiąć dodatkowe wentylatory.
Jeśli się nie mylę z tego obrazka:
Obrazek
to piny które są zdolne do PWM to D35 i D40