Marlin ,extruder

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 304
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:38
Kontaktowanie:

Marlin ,extruder

Postautor: malyhenio1 » 04 lip 2017, 18:22

Witam ,mam pytanie o uruchomienie gniazda pod sterownik do extrudera nr2,nie wiem czy to tylko w config h z extruder 1 zmienia się na 2( zmieniłem ,wywala błąd kompilacji)jakieś wskazówki?
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein

Garreth
Posty: 981
Rejestracja: 20 kwie 2016, 6:59
Lokalizacja: Katowice
Kontaktowanie:

Re: Marlin ,extruder

Postautor: Garreth » 04 lip 2017, 21:56

Wygodniej by bylo jak bys wrzucil pelny config oraz tresc bledu kompilacji. Sam z dwóch ekstruderow nie korzystalem, dlatego ciezko bez takich informacji pomoc. Ewentualnie calego marlina wrzuc z Twoja próbą konfiguracji:)

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 304
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:38
Kontaktowanie:

Re: Marlin ,extruder

Postautor: malyhenio1 » 05 lip 2017, 9:45

Własnie jest tylko błąd kompilacji brak jakiś opisów.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein

sol
Posty: 370
Rejestracja: 19 kwie 2016, 20:09
Kontaktowanie:

Re: Marlin ,extruder

Postautor: sol » 08 lip 2017, 17:11

jakie ide?


Wróć do „Problemy i porady”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość