Executor 3D

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 266
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:38
Kontaktowanie:

Executor 3D

Postautor: malyhenio1 » 05 wrz 2017, 21:22

Znalezione w sieci
http://executor3d.com/pl/
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
olo2000pm
Posty: 1037
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:03
Kontaktowanie:

Re: Executor 3D

Postautor: olo2000pm » 06 wrz 2017, 4:09

100$, sporo

Arkomania.pl
Posty: 200
Rejestracja: 20 sty 2017, 21:43
Lokalizacja: RADOM
Kontaktowanie:

Re: Executor 3D

Postautor: Arkomania.pl » 08 wrz 2017, 11:53

Witam.

Wgrałem wersję próbną na nowo zainstalowany komputer z W10Pro 64 v1703.
Próbowałem coś zrobić i nie wiele się dało.
Nie udało mi się nawet pociąć prostego pliku STL

Dostałem informację:

"Proces cięcia został przerwany
Szczegóły błędu: Sprawdź logi zawierające więcej informacji".

Nawet nie próbowałem szukać tych logów.
Jeśli w logach jest taka informacja, to czemu nie jest od razu wyświetlana.
Nigdy w żadnym slicerze nie uzyskałem komunikatu o braku możliwości pocięcia bryły.

Być może to wina wersji DEMO
Ale jak przed ewentualnym zakupem mam wypróbować program.

Zgadzam się co do oceny ceny programu. Ładnie to brzmi.

Wiadomo, że stworzenie programu i jego ciągłe modernizowanie kosztuje,
ale 100 dolarów to w odniesieniu do naszego kraju dużo w obecności istnienia
wielu darmowych programów.
Nie podważam przewagi programów płatnych nad darmowymi, lecz czy dodatkowe
elementy są warte tych pieniędzy.

Czy nie lepiej sprzedać 6 pakietów za 25 dolarów, czy w zamian 1 pakiet za 100 dolarów.
Nie mnie to oceniać, od tego są ludzie od marketingu.

400zł oddala wielu z Nas od tego produktu. Przy 100zł może bylibyśmy skłonni byli do jego zakupu

Nie znalazłem na stronie producenta oprogramowania jakie ma ograniczenia wersja DEMO.
Jeśli ktoś wie to proszę o informację.
Pozdrawiam Arek G. arkomania

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 266
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:38
Kontaktowanie:

Re: Executor 3D

Postautor: malyhenio1 » 08 wrz 2017, 12:07

U mnie to zadziałało ,wersja demo to 14 dni
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein

Arkomania.pl
Posty: 200
Rejestracja: 20 sty 2017, 21:43
Lokalizacja: RADOM
Kontaktowanie:

Re: Executor 3D

Postautor: Arkomania.pl » 08 wrz 2017, 12:54

Dzięki za info.

Spróbuję w domu zainstalować na innym komputerze.

Ale jakie wrażenia z programu?
Pozdrawiam Arek G. arkomania

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 266
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:38
Kontaktowanie:

Re: Executor 3D

Postautor: malyhenio1 » 08 wrz 2017, 13:45

Pocia długo ale nie drukowalem zainstalowałem z ciekawości
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona.
Albert Einstein


Wróć do „Hosty”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość