cura 3.0

rmatysiak
Posty: 3
Rejestracja: 11 wrz 2017, 16:38
Kontaktowanie:

cura 3.0

Postautor: rmatysiak » 26 paź 2017, 11:27

Pytanie laika czy można zatrzymać w Cura drukowanie po osiągnięciu pewnej warstwy wymienić filament i drukować dalej na innym ?

Awatar użytkownika
Kopytko
Posty: 960
Rejestracja: 19 kwie 2016, 17:04
Lokalizacja: Oleśnica
Kontaktowanie:

Re: cura 3.0

Postautor: Kopytko » 26 paź 2017, 11:48

Można :D
:arrow: Pozdrawiam Patryk.

rmatysiak
Posty: 3
Rejestracja: 11 wrz 2017, 16:38
Kontaktowanie:

Re: cura 3.0

Postautor: rmatysiak » 26 paź 2017, 12:32

Kopytko a buziaka chcesz ? (i to jest groźba :mrgreen: )
Napisz poproszę jak to zrobić tak łopatologicznie :)

Awatar użytkownika
Kopytko
Posty: 960
Rejestracja: 19 kwie 2016, 17:04
Lokalizacja: Oleśnica
Kontaktowanie:

Re: cura 3.0

Postautor: Kopytko » 26 paź 2017, 17:02

Prosze ,tu jest, chyba, dość wyczerpujaco . Wczesniej nie pytales jak :D .
https://maciejdrukuje.pl/2017/05/17/pol ... endy-m600/
:arrow: Pozdrawiam Patryk.

Awatar użytkownika
cyryl
Posty: 89
Rejestracja: 13 lip 2016, 8:51
Kontaktowanie:

Re: cura 3.0

Postautor: cyryl » 26 paź 2017, 17:43

W cura masz plugin do tego aby spauzować wydruk Rozszerzenia>Post procesing>Modyfikuj gcode i dodajesz skrypt Pauzowania na danej wysokości.


Wróć do „Cura”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość