Zdalne avatary uruchomione :)

Propozycje zmian, zgłaszanie usterek
Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2797
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Zdalne avatary uruchomione :)

Postautor: Krzysztof » 27 kwie 2016, 16:23

Uruchomiłem możliwość dodania zdalnego avatara :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kama
Posty: 111
Rejestracja: 20 kwie 2016, 6:18
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: Zdalne avatary uruchomione :)

Postautor: Kama » 27 kwie 2016, 16:30

A co to znaczy ? :)

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2797
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Zdalne avatary uruchomione :)

Postautor: Krzysztof » 27 kwie 2016, 16:40

Że możesz linkować avatary z innych stron i limit kB ciebie nie interesuje ;) Aktualnie mój avatar (kot) ma ponad 4MB i normalnie bym nie mógł go umieścić (bo jest limit na forum) - zdalnie mogę.

Awatar użytkownika
Kama
Posty: 111
Rejestracja: 20 kwie 2016, 6:18
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: Zdalne avatary uruchomione :)

Postautor: Kama » 27 kwie 2016, 16:49

Uuuuu szpan :D

Awatar użytkownika
virgin71
Posty: 405
Rejestracja: 19 kwie 2016, 21:27
Kontaktowanie:

Re: Zdalne avatary uruchomione :)

Postautor: virgin71 » 28 kwie 2016, 11:08

Warto sprawdzić, czy w ten sposób nie można zainfekować forum.

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2797
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Zdalne avatary uruchomione :)

Postautor: Krzysztof » 28 kwie 2016, 11:26

Na wszelki wypadek wyłączyłem możliwość podpięcia zdalnego avatara :cry:

Awatar użytkownika
Meryler
Posty: 104
Rejestracja: 21 kwie 2016, 10:53
Lokalizacja: Kraków / Słupsk
Kontaktowanie:

Re: Zdalne avatary uruchomione :)

Postautor: Meryler » 28 kwie 2016, 13:00

Włącz je! Prosimy :)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2797
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Zdalne avatary uruchomione :)

Postautor: Krzysztof » 28 kwie 2016, 13:23

Na kilka dni zostaną wyłączone testowo.


Wróć do „Sprawy techniczne forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość