Co z tym adresem pl. aliexpress?

Awatar użytkownika
chemik72
Posty: 427
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:37
Kontaktowanie:

Co z tym adresem pl. aliexpress?

Postautor: chemik72 » 22 sie 2017, 16:46

Co z tym przenoszeniem automatycznym z ali do pl.ali . Za każdym razem mimo twardego wpisania w "zakładce" https://www.aliexpress.com/ po jakimś czasie lub ponownym uruchomieniu wywala mnie do https://pl.aliexpress.com/..?
PRUSA i3 ACRYLIC-MGN/SAIZEX 3D MINI/BLIXET B40
W budowie:DRUKARKA SAIZEX3D30%/FREZARKA PROXXON MF70

Awatar użytkownika
Sławek
Posty: 437
Rejestracja: 15 maja 2016, 5:45
Kontaktowanie:

Re: Co z tym adresem pl. aliexpress?

Postautor: Sławek » 22 sie 2017, 16:58

Daj sobie Go to Global Site (u góry po prawej) i po temacie ;)

Pozdr

Awatar użytkownika
chemik72
Posty: 427
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:37
Kontaktowanie:

Re: Co z tym adresem pl. aliexpress?

Postautor: chemik72 » 22 sie 2017, 17:24

no nie do końca po temacie bo to trzeba za każdym razem klikać a nie o to chodzi aby zawsze klikać.... Nie rozumiem systemu czemu to wywala z automatu skoro nie chce a tu na siłę daje na pl. :evil: :evil: :evil: Powinno być tak że raz kliknąć i niech tak zostanie jak dla mnie jest to trochę irytujące. Może marudzę i się czepiam ale mnie to wkurza :oops: Też tak macie że przenosi na pl. czy tylko jak tak mam ?
PRUSA i3 ACRYLIC-MGN/SAIZEX 3D MINI/BLIXET B40
W budowie:DRUKARKA SAIZEX3D30%/FREZARKA PROXXON MF70

Awatar użytkownika
imrahil
Posty: 191
Rejestracja: 19 kwie 2016, 18:44
Lokalizacja: Bydgoszcz
Kontaktowanie:

Re: Co z tym adresem pl. aliexpress?

Postautor: imrahil » 22 sie 2017, 17:53

przenosi i wkurza jak cholera... nie ma nic gorszego niż ten kulawy translator en-pl... najgorsze jest to że usunięcie pl. z linku nie pomaga.
ja robię tak że kopiuje link bez pl., klikam na "Go to global" i wtedy wklejam link.
pozdrawiam
Jarek

Awatar użytkownika
chemik72
Posty: 427
Rejestracja: 19 kwie 2016, 19:37
Kontaktowanie:

Re: Co z tym adresem pl. aliexpress?

Postautor: chemik72 » 22 sie 2017, 18:12

imrahil pisze:przenosi i wkurza jak cholera... nie ma nic gorszego niż ten kulawy translator en-pl... najgorsze jest to że usunięcie pl. z linku nie pomaga.
ja robię tak że kopiuje link bez pl., klikam na "Go to global" i wtedy wklejam link.

Chociaż tyle że nie jestem odosobniony z tym irytującym mnie problemem :Piwo: No tak, takie metody zastępcze klikanie, kopiowanie i inne zabiegi działają ale to nie jest rozwiązanie tak naprawdę. :evil: Coś nie chce mi się wierzyć że nie da się tego zrobić bez tych zabiegów :? :?:
PRUSA i3 ACRYLIC-MGN/SAIZEX 3D MINI/BLIXET B40
W budowie:DRUKARKA SAIZEX3D30%/FREZARKA PROXXON MF70

mcexperts
Posty: 609
Rejestracja: 19 kwie 2016, 18:40
Kontaktowanie:

Re: Co z tym adresem pl. aliexpress?

Postautor: mcexperts » 22 sie 2017, 18:17

Locale w przeglądarce lub systemie na en.

Awatar użytkownika
spec
Posty: 283
Rejestracja: 20 kwie 2016, 6:53
Lokalizacja: Rzeszów
Kontaktowanie:

Re: Co z tym adresem pl. aliexpress?

Postautor: spec » 22 sie 2017, 19:56

Ja klikam w napis Pokaż tytuł w języku angielskim znajdujący się pod tytułem.

Awatar użytkownika
Kopytko
Posty: 964
Rejestracja: 19 kwie 2016, 17:04
Lokalizacja: Oleśnica
Kontaktowanie:

Re: Co z tym adresem pl. aliexpress?

Postautor: Kopytko » 22 sie 2017, 19:59

tu coś chłopaki kombinowali i podobno działa : https://reprapy.pl/viewtopic.php?t=743&p=19353
:arrow: Pozdrawiam Patryk.


Wróć do „Luźne pogaduchy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości