Złącze obrotowe

Czyli forumowy kącik RC i nie tylko
Awatar użytkownika
Artu
Posty: 1236
Rejestracja: 19 kwie 2016, 16:44
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
Kontaktowanie:

Re: Złącze obrotowe

Postautor: Artu » 11 lis 2016, 17:49

Dziękuję :OK: Mój angielski, a tym bardziej techniczny jest ograniczony... niestety :oops:
Pozdrawiam, Artur
# Mendel90 - wreszcie drukuje tak jak ja chcę :OK: # Delta under construction... 8-)
Moje wypociny na Thingiverse :oops:

stasiek
Posty: 292
Rejestracja: 20 kwie 2016, 8:50
Lokalizacja: Legionowo
Kontaktowanie:

Re: Złącze obrotowe

Postautor: stasiek » 11 lis 2016, 18:05

dlatemu są ludzie, którzy w pewnych fragmentach sie uzupełniaja czy to wiedza czy pomysłem czy lingwistyka :)

Awatar użytkownika
Sławek
Posty: 437
Rejestracja: 15 maja 2016, 5:45
Kontaktowanie:

Re: Złącze obrotowe

Postautor: Sławek » 11 lis 2016, 18:07

Są różne, ten jest 6-przewodowy, ja do koparki brałem 12-przewodowy ;)

stasiek
Posty: 292
Rejestracja: 20 kwie 2016, 8:50
Lokalizacja: Legionowo
Kontaktowanie:

Re: Złącze obrotowe

Postautor: stasiek » 12 lis 2016, 10:48

pokazuj koparke mi tu szybko prosze :)

Awatar użytkownika
Sławek
Posty: 437
Rejestracja: 15 maja 2016, 5:45
Kontaktowanie:

Re: Złącze obrotowe

Postautor: Sławek » 12 lis 2016, 11:49


stasiek
Posty: 292
Rejestracja: 20 kwie 2016, 8:50
Lokalizacja: Legionowo
Kontaktowanie:

Re: Złącze obrotowe

Postautor: stasiek » 12 lis 2016, 12:15

a żeś naebał stron ;)
ja pier$#%@#%
juz się chowam z moim czołgiem :oops:


Wróć do „Modelarstwo”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość