Delta by adziaki

Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 480
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: adziaki » 09 sie 2017, 22:08

Dzięki Panowie za zainteresowanie tematem.
Rurkę mogę faktycznie skrocić,ale max.to jakieś 10 cm., bo ekstruder jest w połowie wysokości obszaru roboczego (jak Kopytko dobrze zauważył).
Samego ekstrudera odwrócić za bardzo nie mogę bo podczas większości wydruków rurka będzie przeszkadzać bo będzie się układać właśnie w U...

Awatar użytkownika
Kopytko
Posty: 964
Rejestracja: 19 kwie 2016, 17:04
Lokalizacja: Oleśnica
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: Kopytko » 10 sie 2017, 6:53

Przemysl to. Ja dzieki temu mam mega krotka rurke ,ma z 30cm. Wrzucam zdjecia jak u mnie to wyglada. Jest tylko jedno zagiecie a u ciebie jest S, wiec 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
:arrow: Pozdrawiam Patryk.

Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 480
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: adziaki » 12 sie 2017, 20:52

Rurka skrócona o 10 cm, extruder odwrócony do góry nogami, prędkość 25 mm/s, długość 3 mm i faktycznie lepiej to wygląda.
Dzięki Panowie :OK:
Łapcie wirtualne piwko :Piwo:

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2860
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: Krzysztof » 18 sie 2017, 16:39

Fajny sprzęcior :OK: :OK: Gratki :OK: :OK:

Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 480
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: adziaki » 23 sie 2017, 19:14


Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 480
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: adziaki » 02 paź 2017, 17:38

Dodałem amperomierz/woltomierz, ale ten jakoś zaniża wartość napięcia zasilającego.
Pomiar tego samego napięcia zwykłym miernikiem pokazuje ~ 26 V, a ten wyświetla ~23V :shock:
Dodam jeszcze, że potencjometrem od napięcia "V adj." wysterowałem wartość maksymalną!

1.jpg

No i przymocowałem w końcu przejściówkę karty SD na przedni panel :D

2.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2860
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: Krzysztof » 03 paź 2017, 6:18

Adam, ale ta gałka enkodera jest po uju ;) Weź jakąś fajniejszą załóż :)

Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 480
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: adziaki » 04 paź 2017, 8:28

Co ty chcesz od tej gały? :lol:
Jest zaje...ście funkcjonalna! :D

Awatar użytkownika
Kama
Posty: 112
Rejestracja: 20 kwie 2016, 6:18
Lokalizacja: Łódź
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: Kama » 04 paź 2017, 9:42

adziaki pisze:No i przymocowałem w końcu przejściówkę karty SD na przedni panel :D


Jaką przejściówkę? Jak ją podpiąłeś? ;)

Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 480
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: Delta by adziaki

Postautor: adziaki » 04 paź 2017, 11:19



Wróć do „Drukarki 3D”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość