Zamienię głowice Lama 3d na filament

Awatar użytkownika
icefresz
Posty: 27
Rejestracja: 25 kwie 2016, 13:02
Lokalizacja: Olsztyn
Kontaktowanie:

Zamienię głowice Lama 3d na filament

Postautor: icefresz » 06 lut 2017, 12:22

Witam
Jak w temacie zamienię głowicę Lame 3d z termistorem oraz grzałką na filament najlepiej spectrum
Informacje na prv
Paweł
http://www.czarter-jeziorak.pl Czarter jeziorak
http://www.przystanpluski.pl Przystań Pluski Spływy Kajakowe w Olsztynie.

Awatar użytkownika
syntetyczny
Posty: 459
Rejestracja: 21 kwie 2016, 16:10
Lokalizacja: Elbląg
Kontaktowanie:

Re: Zamienię głowice Lama 3d na filament

Postautor: syntetyczny » 08 lut 2017, 16:41

Coś nie tak z głowicą?
Eppur si muove || www.byq3d.eu

Awatar użytkownika
TDI-CAD.PL
Posty: 200
Rejestracja: 20 kwie 2016, 2:27
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Re: Zamienię głowice Lama 3d na filament

Postautor: TDI-CAD.PL » 08 lut 2017, 17:05

Nici z głowicy jak filamentu brak :LOL:
Filament 3d Wrocław
Sklep http://WWW.TDI-CAD.PL

Awatar użytkownika
icefresz
Posty: 27
Rejestracja: 25 kwie 2016, 13:02
Lokalizacja: Olsztyn
Kontaktowanie:

Re: Zamienię głowice Lama 3d na filament

Postautor: icefresz » 09 lut 2017, 7:05

Mam inną drukarkę i ta głowica jest mi nie potrzebna, z głowicą wszystko ok nawet filamentu do niej nie włozyłem :) :LOL:
http://www.czarter-jeziorak.pl Czarter jeziorak
http://www.przystanpluski.pl Przystań Pluski Spływy Kajakowe w Olsztynie.

Awatar użytkownika
Tomek
Posty: 297
Rejestracja: 21 kwie 2016, 7:50
Kontaktowanie:

Re: Zamienię głowice Lama 3d na filament

Postautor: Tomek » 12 lut 2017, 9:37

syntetyczny pisze:Coś nie tak z głowicą?

Tak... Nie nadają się do bowdena podobno :LOL:
Tym sposobem chciałem zapytać czy planujesz może wersję Bowden?
Delty się zrobiły modne ostatnio, a direct tam nie pasuje.


Wróć do „Zamienię”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości