DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Arkomania.pl
Posty: 315
Rejestracja: 20 sty 2017, 21:43
Lokalizacja: RADOM
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Arkomania.pl » 21 kwie 2018, 9:22

Cześć.

Bardzo dobra robota. Muszę pochwalić Krzysztofa.

Jak już projekt zostanie zakończony,będę jednym z nabywców nowo powstałej płytki.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2018, 9:24 przez Arkomania.pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Arek G. arkomania

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2863
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Krzysztof » 21 kwie 2018, 21:46

Dzięki :Piwo:
Płytka finalnie ubrana w dodatkowe opisy, dorobię jeszcze małą płytkę rozszerzenia THERMO EXP i wysyłam obie do produkcji :mrgreen:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2863
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Krzysztof » 22 kwie 2018, 6:07

Dodatkowy moduł rozszerzeń do obsługi 2 termopar i dodatkowego termistora.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

rok666
Posty: 28
Rejestracja: 17 kwie 2017, 16:30
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: rok666 » 22 kwie 2018, 6:44

Krzysztof pisze:nie będzie filtracji na zasilaniu stepstików

Masz na myśli tę część układu?
Przechwytywanie.PNG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2863
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Krzysztof » 22 kwie 2018, 7:39

Nie ma cewki L2 na wejściu zasilania oraz jednego kondensatora 100nF.

Awatar użytkownika
DarioX7
Posty: 45
Rejestracja: 07 sty 2018, 16:38
Lokalizacja: Wielka Wieś k./Wojnicza
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: DarioX7 » 23 kwie 2018, 17:36

Elementy SMD np rezystory, dalej w większości w rozmiarze 0805 ?


Awatar użytkownika
rezystor1990
Posty: 37
Rejestracja: 08 cze 2017, 20:46
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: rezystor1990 » 24 kwie 2018, 15:49

Gratuluje i podziwiam :) Czekam z niecierpliwością na produkt dostępny w sprzedaży.

Awatar użytkownika
DarioX7
Posty: 45
Rejestracja: 07 sty 2018, 16:38
Lokalizacja: Wielka Wieś k./Wojnicza
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: DarioX7 » 29 kwie 2018, 20:16

Jakieś nowe postępy z tą plytką ?

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Krzysztof
Administrator
Posty: 2863
Rejestracja: 19 kwie 2016, 14:03
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: DUE3DOM LE - a zrobię, a co mi tam :)

Postautor: Krzysztof » 29 kwie 2018, 21:38

Leci właśnie na TNT na celny :)


Wróć do „Elektronika”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości