Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Awatar użytkownika
Kopytko
Posty: 964
Rejestracja: 19 kwie 2016, 17:04
Lokalizacja: Oleśnica
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: Kopytko » 31 sie 2016, 18:49

To ja biore jak cos upgrade plus jeszcze dodatkowo 3 oslonki. Tak wiem ze w kicie sa .
:arrow: Pozdrawiam Patryk.

Awatar użytkownika
Artu
Posty: 1237
Rejestracja: 19 kwie 2016, 16:44
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: Artu » 31 sie 2016, 19:19

Ja również wezmę jeden upgrade :OK:
Pozdrawiam, Artur
# Mendel90 - wreszcie drukuje tak jak ja chcę :OK: # Delta under construction... 8-)
Moje wypociny na Thingiverse :oops:

stasiek
Posty: 292
Rejestracja: 20 kwie 2016, 8:50
Lokalizacja: Legionowo
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: stasiek » 31 sie 2016, 20:59

a jesli ja mam e3d v6 to ubgrade mi potrzebny?
po fotach to tyle co termistor ma inna konstrukcje, alleeee......??

Awatar użytkownika
Kopytko
Posty: 964
Rejestracja: 19 kwie 2016, 17:04
Lokalizacja: Oleśnica
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: Kopytko » 01 wrz 2016, 8:56

nie masz tej śróbki tak wystającej przy upgreadzie. więc zapewne to tylko ta różnica.
:arrow: Pozdrawiam Patryk.

Garreth
Posty: 983
Rejestracja: 20 kwie 2016, 6:59
Lokalizacja: Katowice
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: Garreth » 01 wrz 2016, 9:29

W sumie to silikon tylko, więc powinien być wystarczająco giętki żeby nałożyć, albo zawsze można próbowac nożykiem dociąć otwór.

Awatar użytkownika
adziaki
Posty: 481
Rejestracja: 21 kwie 2016, 15:03
Lokalizacja: Koszalin
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: adziaki » 01 wrz 2016, 10:09

Garreth pisze:W sumie to silikon tylko, więc powinien być wystarczająco giętki żeby nałożyć, albo zawsze można próbowac nożykiem dociąć otwór.

No w sumie racja.
Napisane jest:

"They will not properly fit" a nie "They will not fit"

Garreth
Posty: 983
Rejestracja: 20 kwie 2016, 6:59
Lokalizacja: Katowice
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: Garreth » 01 wrz 2016, 10:51

adziaki pisze:
Garreth pisze:W sumie to silikon tylko, więc powinien być wystarczająco giętki żeby nałożyć, albo zawsze można próbowac nożykiem dociąć otwór.

No w sumie racja.
Napisane jest:

"They will not properly fit" a nie "They will not fit"


Jak nie spasuje to opchniesz z łatwością patrząc na to jakie zainteresowanie budzą te osłonki:)

Awatar użytkownika
g4ever
Posty: 454
Rejestracja: 19 kwie 2016, 21:47
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: g4ever » 01 wrz 2016, 18:44

Sprawy mają się tak, że osłony i upgrade kity się w E3D skończyły w 36h i będą dostępne za około 10 dni:

Kod: Zaznacz cały

THESE ITEMS ARE CURRENTLY OUT OF STOCK AND DELAYED DUE TO EXCEPTIONAL DEMAND! PLEASE READ!

You can still place orders for socks and sock kits, however we are waiting on re-supply and will ship all orders with sock packs as soon as the new stock arrives. We expect this to take approximately 10 days. We apologise for the delay, demand has been far higher than we anticipated. What we expected to last a month sold out in 36 hours. HotEnd Full kits will still ship with 1x sock, however the Silicone Sock 3x Pack, and Sock and Block Upgrade kits will be delayed until resupply. If your order contains either of these products then your entire order will be delayed until resupply.
- See more at: http://e3d-online.com/E3D-v6/Full-Kit/V6-Sock-Kit-3-Pack#sthash.DXS1Mt9C.dpuf



Można zamawiać już u mnie w sklepie na warunkach które podałem wcześniej.

http://blackfrog.pl/oslony-silikonowe-d ... p-756.html
http://blackfrog.pl/blok-i-oslona-silik ... p-757.html

Awatar użytkownika
Meryler
Posty: 104
Rejestracja: 21 kwie 2016, 10:53
Lokalizacja: Kraków / Słupsk
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: Meryler » 02 wrz 2016, 5:33

Ktoś z Was wie jaka długi jest przewód od termistora do kostki?

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
MosfetN
Posty: 148
Rejestracja: 13 cze 2016, 21:49
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

Re: Silikonowe osłonki na głowicę E3D V6

Postautor: MosfetN » 02 wrz 2016, 9:42

Przewód ma około 50 mm.
[EN] ---> https://bytechlab.com/ |||| [PL] ---> https://bytechlab.com/pl/
Aktualne drukarki:
- RAPTOR XLS 360


Wróć do „Mechanika”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości