3Novatica Gate 2.0 Marlin 1.1.x Firmware
- Krzysztof
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: 3Novatica Gate 2.0 Marlin 1.1.x Firmware
Tak, w jedną nogę się trzeba wpiąć. W którą nogę, to będziesz widział po schemacie z Teensylu. Poszukam, bo gdzieś powinienem mieć jeszcze poprawioną wersję Sunbeam C z wyjściem na zwykły wyświetlacz.
- bartek
- Kontaktowanie:
Pinout fix.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Kontaktowanie:
Witam szanowne grono forumowiczów. Przepraszam że się wcinam w temat ale mam pytanie powiązane a szkoda tworzyć nowego wątku.
Czy posiadacie linka lub plik oryginalnego firmware dla 3novatica GATE 2 (bez bazowania wysokości). Gdzieś zgubiłem kartę SD a w sieci nie mogę znaleźć działającego linka.
A przy okazji może ma ktoś rozpisane podłączenie wszystkich wtyczek bo oryginalna instrukcja pokazuje mało czytelny i dokładny rozkład podłączeń.
Z góry dziękuję za pomoc.
Czy posiadacie linka lub plik oryginalnego firmware dla 3novatica GATE 2 (bez bazowania wysokości). Gdzieś zgubiłem kartę SD a w sieci nie mogę znaleźć działającego linka.
A przy okazji może ma ktoś rozpisane podłączenie wszystkich wtyczek bo oryginalna instrukcja pokazuje mało czytelny i dokładny rozkład podłączeń.
Z góry dziękuję za pomoc.